Onze Coachingstrajecten

Blije pedagogisch medewerkers zijn blije kinderen en laat dat nou de basis zijn waardoor de kinderen ontspannen opgroeien. Met een persoonlijke aanpak en aanstekelijke energie weten wij pedagogisch medewerkers te prikkelen en helpen we bij de ontwikkeling en groei van jouw team.

Door middel van de coachingstrajecten word je uitgedaagd de diepte in te gaan en werk je aan specifiek onderwerpen. Dat is af en toe nodig om weer de juiste richting op te kunnen. Wat jou dat oplevert? Je ziet meer dingen én je ziet andere dingen. Bewustwording is de sleutel tot succes.

Ons aanbod

Jaartrajecten

Vorige
Volgende
0
Jaar ervaring
0 +
Geholpen medewerkers
0 +
kinderopvangorganisaties gingen je voor

Ontwikkelen is een werkwoord. Onze coaches pakken dat enthousiast en met kennis van zaken aan. Wij helpen je om vooruit te komen, als mens, als team én als organisatie. De coachingstrajecten kunnen zowel op locatie als online worden uitgevoerd.

Pedagogisch coaching voor jou

Spreekt onze werkwijze je aan? Wij helpen je graag met de ontwikkeling van jouw team en organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct een kennismakingsgesprek in.

Viisas // Pedagogisch coaching in de kinderopvang draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders